MAT & DRIKKE

For deg som tar turen til Nes og Helgøya finnes det flere muligheter:

TINGNES SPISERI - restaurant, take away og catering.

I Tingnes spiseri kan du finne en spennende og allsidig a la carte meny, der vi vektlegger bruk av sesongens råvarer fra lokalmiljøet. 
Åpningstider: se www.tingnesspiseri.no

 

SKAFFERIET – café og landlivsbutikk

På skafferiet får du raus hjemmebakst laget av sesongens råvarer fra egen gård eller omegn, nytraktet kaffe og god forfriskende drikke.  Åpningstider: www.skafferiet.no

SVEINHAUG - gård & historisk pensjonat

Godværskafeen på Sveinhaug serverer friske, grønne lunsjretter fra den økologiske kjøkkenhagen, deilige drikker, kokekaffe og hjemmebakst. Åpen torsdag til søndag i sommersesongen. - I godvær!

I de vakre stuene i hovedbygningen tar vi i mot grupper på bestilling, til lunsj, middag, møter og selskap.

 

ØYA MARITIM - møtested i Mjøsa

Møtestedet midt i mjøsa! Serveringen i Sund båthavn på Helgøya. Åpent på finværs dager, med faste åpningstider fom. 18 juni. (11.00-01.00)

HOEL GÅRD – selskapslokaler med bespisning og overnatting for grupper

Hoel Gård har lokaler som egner seg til forskjellige typer arrangementer for private selskap, foreningsgjester og næringslivsarrangementer; fra intime lunsjer for 6 til store selskaper for cirka 130.

GAPAHUKEN - i Raknerudskogen på Helgøya

I Gapahuken i Raknerudskogen kan du bestille forskjellig type mat som kan lages i bålpanne og på grillen, vi serverer også hjemmelaget kringle/sjokoladekake og bålkaffe. 
For mer info, se de sidene til de ulike stedene:

 

Design: M8Design - Utvikling: Scootr