NYHETER / HVA SKJER 
HAGEHISTORISK MARKED 2. OG 3. SEPT

Velkommen til hagehistorisk marked på Sveinhaug gård! 30 utstillere og en rekke foredragsholdere setter historiske hager og hager som kulturminne på agendaen. Bli med på demonstrasjoner og møt spesialister som kan gi deg svar på spørsmål om gamle hager. 

TINGNES SOMMERFESTIVAL 26 AUG

Som en hyllest til Mjøsas hjerte, innlandets sommerparadis og Ringsakers destinasjonsstolthet, stenger vi av Tingnes og rigger til for konserter og sommerfest med både lokale og nasjonale artister, samt en av broderlandets store visesangere – med Mjøsa og Helgøya vakkert plassert i horisont

KERAMIKK VERKSTED LIV K. ESPELIEN

Velkommen til sommeråpent keramikkversted til Liv K. Espelien fra onsdag til søndag kl 12.00 til 16:00 i perioden onsdag 28.juni tom søndag 6.august.

INFOTEKET - SOMMERÅPENT HVER DAG

Fra og med lørdag 24.juni har Infoteket - sesongåpent turistkontor på Tingnes - åpent alle dager kl 10-17 og 11-18i helgene. Velkommen innom for informasjon, kajakk- og/eller sykkel-utleie eller for å handle lokale smaker og gaver.

SESONGÅPNING SKAFFERIET

Skafferiet har åpnet for sesongen igjen! Etter Påske er Skafferiet åpent for besøk på lørdag og søndag. Fra mai er du velkommen fra tors-søn.  

Design: M8Design - Utvikling: Scootr