NYHETER / HVA SKJER 
HISTORISKE ORD OG TONER I NES KIRKE

Velkommen til en musikalsk omvisning i Nes kirke, den vakre middelalder kirke ved Mjøsa. Marte Røhnebæk og Hanne Ekre tar dere med på en historisk og musikalsk reise i tid: 19.juli kl 16 - 23.juli kl 16 - 26.juli kl 13.

TINGNES SOMMERFESTIVAL 2017

Som en hyllest til Mjøsas hjerte, innlandets sommerparadis og Ringsakers destinasjonsstolthet, stenger vi av Tingnes og rigger til for konserter og sommerfest med både lokale og nasjonale artister, samt en av broderlandets store visesangere – med Mjøsa og Helgøya vakkert plassert i horisont

KERAMIKK VERKSTED LIV K. ESPELIEN

Velkommen til sommeråpent keramikkversted til Liv K. Espelien fra onsdag til søndag kl 12.00 til 16:00 i perioden onsdag 28.juni tom søndag 6.august.

INFOTEKET - SOMMERÅPENT HVER DAG

Fra og med lørdag 24.juni har Infoteket - sesongåpent turistkontor på Tingnes - åpent alle dager kl 10-17 og 11-18i helgene. Velkommen innom for informasjon, kajakk- og/eller sykkel-utleie eller for å handle lokale smaker og gaver.

SESONGÅPNING SKAFFERIET

Skafferiet har åpnet for sesongen igjen! Etter Påske er Skafferiet åpent for besøk på lørdag og søndag. Fra mai er du velkommen fra tors-søn.  

Design: M8Design - Utvikling: Scootr