Helgøya Klatrepark & Gapahuk 

På idylliske Helgøya, mot sydspissen av øya, innover i skogen, ligger en gapahuk, en tipi og en naturklatrejungel. I tillegg finner du Helgøya Klatrepark med 6 forskjellige klatreløyper mellom trær, med totalt 85 elementer.

Dette er «Luftige opplevelser for alle» fra 3 – 100 år. Vi arrangerer klatring for firmaer, lag og foreninger, skoler, vennegjenger, idrettslag – gjerne på kveldstid. Det er muligheter for hygge rundt et bål i Gapahuken eller Lavvoen vår, før eller etter klatring. Ta gjerne med egen grillmat eller vi ordner!!

I gapahuken er det muligheter for en sosial kveld eller dag med servering av middag, lunsj eller kringle og kaffe. Du kan også spise lunsjpakka di her rundt et hyggelig bål, hvis du er på sykkeltur rundt øya. Valgene er mange! Ta gjerne med soveposen, da det finnes overnattingsmuligheter under nattehimmelen, inkludert frokost!

Naturklatrejungelen er åpen for alle. Her kan ungene boltre seg og få brukt kroppen. En ny Zip- Line på 40 meter, er på plass. Bruk av den ku etter avtale!

Helgøya Klatrepark ligger med vakker utsikt utover Mjøsa, like i nærheten av Gapahuken. Den har åpent fra helgen før Påsken 2015, alle helligdager og helger, alle skolens sommerferiedager. Åpningstider kan variere, så følg med på vår hjemmeside:

www.helgøyaklatrepark.no – tlf.: 95212055 

Design: M8Design - Utvikling: Scootr