NERLIEN GARDSOVERNATTING 
Våre gjester bor midt på tunet i et levende gardsmiljø. Nerlien er en middels stor hedmarksgard med allsidig produksjon; ammeku, sau, korn, skog og turisme.

Vi kan friste med lang strandlinje med egen holme og badeplass, fiske, båtutlån og flotte turmuligheter i flatt eller bratt terreng.

Gardens trivelige føderådsbygning fra 1700-tallet brukes i dag til gardsovernatting. Hver etasje, i alt tre, er omgjort til utleieenhet med kjøkken, bad, tv-stue og 2 soverom med fire oppredde senger. Huset har en hjemmekoselig og nostalgisk atmosfære. Her kan du få et glimt inn i tidligere generasjoners liv og virke på garden - i form av bilder, bøker, møbler og gjenstander.

Garden Nerlien ligger på østsida av Nesbygda, i lia mellom Liberget og Furnesfjorden. Skuer man utover fjorden ser man Brumunddal i nord og Hamar i sør. Det er enkelt å finne fram hit, E6 ligger bare 7 km unna, og når du har svingt av den, er det bare å følge skiltene.

Vi har helårsåpent og tar imot gjester som har forhåndsbestilt eller som bare kommer innom. Ei natt, ei uke eller en måned for en person, et par, en familie eller ei gruppe - alle er velkomne hit!

Nerlien Gard eies og drives av Marte & Anders Røhnebæk og døtrene Birgitte, Julie, Mari og Gine.

Adr: Nesvegen 686, 2353 STAVSJØ
Tlf: 62 36 53 65
Mob: 975 78 169 (Marte) 901 34 340 (Anders)
e-post: marte@nerlien-gard.no

www.nerlien-gard.no

 

Design: M8Design - Utvikling: Scootr