NYHETER / HVA SKJER 

HAGEHISTORISK MARKED 2. OG 3. SEPT

Velkommen til hagehistorisk marked på Sveinhaug gård! 30 utstillere og en rekke foredragsholdere setter historiske hager og hager som kulturminne på agendaen. Bli med på demonstrasjoner og møt spesialister som kan gi deg svar på spørsmål om gamle hager. 

TINGNES SOMMERFESTIVAL 26 AUG

Som en hyllest til Mjøsas hjerte, innlandets sommerparadis og Ringsakers destinasjonsstolthet, stenger vi av Tingnes og rigger til for konserter og sommerfest med både lokale og nasjonale artister, samt en av broderlandets store visesangere – med Mjøsa og Helgøya vakkert plassert i horisont

KERAMIKK VERKSTED LIV K. ESPELIEN

Velkommen til sommeråpent keramikkversted til Liv K. Espelien fra onsdag til søndag kl 12.00 til 16:00 i perioden onsdag 28.juni tom søndag 6.august.

INFOTEKET - SOMMERÅPENT HVER DAG

Fra og med lørdag 24.juni har Infoteket - sesongåpent turistkontor på Tingnes - åpent alle dager kl 10-17 og 11-18i helgene. Velkommen innom for informasjon, kajakk- og/eller sykkel-utleie eller for å handle lokale smaker og gaver.

SESONGÅPNING SKAFFERIET

Skafferiet har åpnet for sesongen igjen! Etter Påske er Skafferiet åpent for besøk på lørdag og søndag. Fra mai er du velkommen fra tors-søn.  

HELGØYA KLATREPARK ÅPNER I PÅSKEN

Gled dere! Skjærtorsdag er sesongåpnign for Helgøya Klatrepark. Åpent for klatring i hele Påske. 

GALLERI FJELLSOL SØNDAGSÅPENT

Galleri Fjellsol i Stavsjø har åpent for besøk alle søndager i mars fra kl 12.00-16.00. 

FØRJULSTID HOS EDEL DESIGN

Stemningsfull FØRJULSTID hos Edel Design med langåpne dager under JUL PÅ MJØSGÅRDENE til helgen, et galleri fullt av lekre klær og julegavemuligheter til alle i alle aldre og salgspris på noen utvalgte godbiter nå før jul.


FØRJULSTAFFEL PÅ SVEINHAUG GÅRD

Fredag 18.nov benker vi oss under lysekronene kl 18.00 til vårt uhøytidelige og smakelige førjulstaffel. Kom gjerne rett fra jobb. Denne kvelden er det bordbestilling. Lør 19. og søn 20. er stuene åpne og taffelet dekket fra kl 13, slik at dere kan komme inn i varmen etter julemarked eller andre gjøremål. 

JUL PÅ HOVINSHOLM 19. OG 20.NOVEMBER

For 5. gang arrangerer vi det meste stemningsfulle gårdsjulemarked du kan tenke deg. Her vil du oppleve landlig jul og gammeldags markedsstemning med eksterne utstillere innen håndverk og mat.

Design: M8Design - Utvikling: Scootr