OVERNATTING 

På Nes og Helgøya finnes det flere overnattingstilbud. Enten du vil bo i historiske, herskapelige eller gårds – og strandnære omgivelser, vil vertskapet gjør sitt beste for at du skal få et spesielt og minneverdig besøk. Campingplasser finnes det også i omegn.

GAPAHUKEN - ved Helgøya klatrepark

Bestill overnatting i Gapahuken med skinn som underlag eller på feltsenger i den store Lavoen vår. Her kan man sove med vakker utsikt over Mjøsa og våkne til fuglekvitter. Her har også brudepar hatt bryllupsnatten sin!!

HOEL GÅRD – selskapslokaler med bespisning og overnatting

Historisk og herskapelig storgård, med fantastisk beliggenhet og egen Skibladnerbrygge. Hoel gård er en velrennomert arrangør av selskaper, middager, lunsjer, konserter, konferanse og spesialopplegg for 8- 160 gjester.

NERLIEN GARD - gårdsovernatting

Våre gjester bor midt på tunet i et levende gardsmiljø. Vi kan friste med lang strandlinje med egen holme og badeplass, fiske, båtutlån og flotte turmuligheter i flatt eller bratt terreng

 STERUD GÅRD - gårdsovernatting 

På terassen til gårdens føderådsbygning nyter man utsikten og sola fra morgen til kveld. Huset ligger inne på tunet, og har tre soverom med åtte sengeplasser. Det er lagt opp til selvhusholdning. Kort vei til strand og båtmolo, og du bør prøve fiske-lykken mens du er her! 

STRANDHAGEN - Feriehus ved Mjøsa

Huset tilbyr et unikt ferieopphold på legendariske Helgøya, sydvestvendt på stranden med topp kvalitet på alle fasiliteter.

SVEINHAUG - gård & historisk pensjonat

På Sveinhaug kan du sove på Bjørnstjerne Bjørnsons rom. Sveinhaug ligger ved Ringsaker kirke, en passe sykkeletappe i mykt åkerlandskap nord for Nes og Helgøya.

 

For mer info, se de sidene til de ulike overnattingsstedene.

 

Design: M8Design - Utvikling: Scootr