top of page

HELGØYA TRE

Hos Helgøya Tre, designer og håndlager vi innredninger i forskjellige stilarter, fra moderne til klassisk stil.


Kontakt:
Phillip og Toril Windsor
Helgøyavn. 674, 2350 Nes-H
Tlf  62 35 33 57  mobil  95 12 10 83
Mail: phillip@windsor.as

Hvis du ser etter skreddersydd  kjøkken, bad, garderobe, bokhylle eller bibliotek designer og produserer vi det fra bunnen av. Vi jobber hardt for å få den riktige kombinasjonen mellom kreativitet, effektivitet og håndverksmessig dyktighet for hver kunde. Vårt mål er å produsere innredning inspirert av din livsstil og tilpasset hjemmet ditt.

Vi mener at små detaljer utgjør stor forskjell. Forsiktig blanding av flere farger og tresorter sammen med stort utvalg av benkeplater – stein, kompositt, heltre, laminat og stål. Dette sammen med skrog av heltre, gir deg et smart, fornuftig, praktisk og slitesterkt kjøkken som du har glede av i mange år.

Valg av skreddersydd kjøkken er en stor beslutning å ta. For å være sikre på at vi får alle detaljer riktig, ønsker vi å yte en personlig service slik at du får den beste kombinasjonen; hvitevarer, innmat, effektivitet og utseende.

Helgøya Tre produserer også listverk. Her kan du få mange spesielle profiler eller vi kan kopiere ei gammel list du ønsker å benytte. 

Åpent hele året etter avtale. Du finner oss på Nedre Vien på Helgøya.
 

bottom of page