top of page

hovelsrud gård

Velkommen til Hovelsrud. Her har vi hagevandring hver søndag i sommerhalvåret eller etter avtale. Vi selger også gårdens produkter og produserer økologisk kylling. 

Vi har også et overnattingssted ved strandkanten.

 

Kontakt:  Marianne Olssøn
Hovelsrud gård
Helgøyveien 960
gardspost@hovelsrud.no
www.hovelsrud.no
mob: 909 64 070

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

På Hovelsrud er hagen tilbakeført slik den var på  1840-tallet. Her kan du vandre på grusganger, mellom bærhekker og frukttrær. her er lysthus og fontener og Mjøsa blinker i bakgrunnen. 

Vi har økologiske kyllinger som har et godt liv der de går fritt ut og inn i en hage med frukttrær, bærbusker og urter. De får god plass, naturlig lys, stimulerende miljø, økologisk fôr og god tid til å vokse seg store.

Vi leier også ut Sommerfjøset - et hus i strandkanten nede ved Mjøsa. Her melket man kua i gamle dager. nå er det et unikt overnattingssted, mellom blanke Mjøsa og en bølgende kornåker

 

Åpningstider:

Hagen er åpen på søndager fra juni til september fra kl 12-15 med omvisning kl 14. Inngang kr 125 pr person. Grupper etter avtale. Vi tar også etter avtale imot besøk i kyllinghuset for den som vil se produksjonen. Se nettsiden og Hovelsruds facebookside for mer informasjon. 

bottom of page