Norges vakreste klatrepark, ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av idylliske Helgøya i Ringsaker Kommune.

Se filmen om oss her - Velkommen!

Dere finner oss på idylliske Helgøya i Ringsaker kommune. Turen hit tar cirka to timer fra Oslo og en time fra Lillehammer/Sjusjøen.

Her kan alle bli verdensmestere, bygge relasjoner, bli begeistret og få luftige opplevelser mellom trærne i 14 forskjellige klatreløyper. Vi har også 20 ziplines, deriblant en av Norges lengste i en Klatrepark, den er 430 m. Vi har totalt 160 klatrelementer. Fjorårets store attraksjon var Helgøyastupet, et hopp på 14 meter, ny blå løype pluss og Ziplineløype med 4 Ziplinere for barn mellom 6-11 år.

Klatreparken har åpent alle skolens ferie- og fridager fra rundt påsketider, til ca midten av oktober, fra kl. 10.00-17.00. Vi åpner også parken for grupper utenfor åpningstidene, nesten hele året, ta kontakt på post@helgoyaklatrepark.no.

NB! Det kan være lurt å reservere seler på forhånd på våre nettsider i helger og i sommerferien.

Du kan ta med egen mat, vi har varme griller som alle fritt kan bruke. Maten kan nytes utendørs med en fantastisk utsikt over Mjøsa eller inne i en stor og koselig lavvo. Ved bestilling serverer vi måltider tilberedt på bålpanner. Vi har også et lite kioskutsalg av is, brus, sjokolade, kaffe, te og kakao.

Overnatting i Svevetelt

Vi har 5 svevetelt som vi leier ut. Hvert telt har plass til 3 voksne personer. Teltene henges opp i og i nærheten av klatreparken og Gapahuken. Alle som «svever» i skogen hos oss vil ha tilgang til en utedo, rent vann og renovasjon. Man må selv ha med seg liggeunderlag og soveposer. Man kan også bestille frokostpakker i forbindelse med denne type overnatting. Eventuelt kyllingwok (minimum antall er 6 personer). Ta kontakt på mail i forbindelse med bestilling. Se bilder her.

Overnatting i Tretopphytta

Vi har også en tretopphytte, Klatrehytta som ligger i utkanten av Klatreparken. Denne hytta er bygd i samarbeid med Tretopphyttene AS og Treehouse Masters (Pete Nelson)/Animal Planet. Det er laget et eget TV-program om byggingen av denne hytta, denne ble lansert i Norge høsten 2017 (se filmen). Hytta kan bestilles gjennom www.tretopphytter.no.

Overnatting Hønehuset på Nordre Raknerud

Hønehuset ligger rett nedenfor Helgøya Klatrepark og i nærheten av mange andre opplevelser på Nes og Helgøya. Standarden i Hønehuset er enkel, men hjemmekoselig! Den passer for vennegjenger, en stor familie eller for eksempel flere familier sammen. Det er en sovesal med 10 senger i 2. etasje. Kjøkkenet er enkelt og utstyrt med komfyr, ovn, mikrobølgeovn og huske (!).

Huset ligger rett på andre siden av veien til vertskapets hus.

Vertskapet - Elisabeth og Bjørn - ønsker å være tilgjengelig og yte service for alle gjestene.

Kontakt for booking:

tlf. 934 53 570/415 47 540

post@helgoyaklatrepark.no

Kontaktinformasjon Helgøya Klatrepark

Helgøyavegen 1035

2350 Nes på Hedmarken

Klatretelefon 95212055/934 53 570

post@helgoyaklatrepark.no