VELKOMMEN TIL GARDS!

Til ro, lys og luft. Til minneverdige måltider. Til en levende storgård med lang historie. Kort fortalt – til et opphold som skjerper sansene og gleder sjelen. Hoel Gård ligger på Neshalvøya, helt nede ved Mjøsa. Her møter du gjestfrihet i omgivelser som er både herskapelige og jordnære. Vi er vertskap for konferanser, brylluper og individuelle overnattingsgjester.

VELKOMMEN TIL BORDS!

Du skal merke at du er gjest på et levende gårdsbruk, i et av Norges mest fruktbare jordbruksområder. Hoel Gård er selvforsynt med kylling, poteter, hvete, bygg, kirsebær, nordiske frukter, rabarbra, honning og urter. Fra nabogårdene får vi blant annet eplemost, solbær, grønnsaker og urfe. Ellers fokuserer vi på de beste, norske råvarer fra landet for øvrig- med mange og rike smaker.

Du skal huske måltidene du spiser hos oss. Vel bekomme.

Mat og drikke

VELKOMMEN BORT FRA HVERDAGEN!

Uansett om du kommer for å jobbe, for å slappe av eller for å feire en stor dag, blir du først og fremst tatt imot som en gjest på gården. Alle vi som jobber her vil gjøre vårt beste for at du skal få det fint. Nærmiljøet, den historiske hagen, salene og rommene skaper en helt egen ramme for besøket, med måltidene som opplevelser i seg selv. Men du finner også alt du trenger av praktiske og tekniske fasiliteter – i tillegg til mange ulike aktiviteter på gården og tilbud i nærområdet.

Aktiviteter

Adresse:

Hoel Gård

Tingnesvegen 581,

2350 Nes på Hedmarken

Konferanser:

Christian Fredrik

cfs@hoel-gaard.no

+47 62 35 35 46

Bryllup og overnatting:

Sabine

sabine@hoel-gaard.no

+47 62 35 35 46

Generelle henvendelser:

vertskapet@hoel-gaard.no

+47 62 35 35 46