Kvarstad Gård ligger idyllisk til på en høyde i kulturlandskapet, og er en levende gård i full drift. Vertskapet har åpnet bygningene for konferanser, selskap og overnatting året rundt. Gårdsbutikken byr spesialiteter fra gårdens egen produksjon.

Møter og selskap

I hovedbygningen arrangeres konferanser, møter og selskap i en hyggelig og uformell atmosfære. Vi tar imot opptil 40 gjester til middager og 20 personer til kurs og møter. Menyen baserer seg på råvarer fra gården og fra nabogårdene. I den gamle husmannsstua «Pålstua», kan grupper inntil 20 personer få servert tradisjonsmat i sommerhalvåret.

Gårdsbutikk og kafé

Den trivelige gårdsbutikk- og kaféen, er selvbetjent og åpen hver dag året rundt. Vi tilbyr sesongprodukter som poteter, kjøttvarer og egg, samt andre lokale gårdsprodukter.

Overnatting

Gården har 12 rom, med til sammen 29 senger. I hovedbygningen er det åtte senger fordelt på tre rom. Sidebygningen og leiligheten passer også godt for små grupper og familier, som ønsker selvhushold.

Kvarstadsetra

Langs Birkebeinertraseen i Åstadalen ligger Kvarstadsetra, som er gårdens gamle seter. Hver helg i juli er det åpen seterkafé her, med servering av nystekte vafler, rømmegrøt og spesialiteter fra gården.


Kontakt:

Helena & Hans Frogner,

Rørsvegen 238,

2384 Brumunddal

Tlf. 917 02 545 / 469 50 377

E-post: post@kvarstad-gaard.no