Overnatting i eget hus på levende gardstun. Sjølhusholdning eller bed & breakfast, oppredde senger. Egner seg spesielt godt for små grupper (inntil 12 pers), vennegjenger og storfamilier.

​Til oss kan du komme på korte eller lengre opphold. Det er et ypperlig utgangspunkt for spennende aktiviteter og oppdagelser i Mjøsområdet. Vi kan og friste med egen strandlinje, badeplass og en holme man kan ro ut til. Flotte turmuligheter i flatt eller bratt terreng. Utlån av robåt, kano og kajakk.

Gardens trivelige føderådsbygning fra 1700-tallet brukes i dag til gardsovernatting. Hver etasje, i alt 3, er omgjort til utleieenhet med kjøkken, bad, tv-stue og 2 soverom. Huset har en hjemmekoselig og nostalgisk atmosfære. Her kan du få et glimt inn i tidligere generasjoners liv og virke på garden - i form av bilder, bøker, møbler og gjenstander.

Garden Nerlien ligger på østsida av bygda midt i Mjøsa. Skuer man utover fjorden ser man Brumunddal i nord og Hamar i sør. Det er enkelt å finne fram hit, E6 ligger bare 7 km unna, og når du har svingt av den, er det bare å følge skiltene.

Vi har helårsåpent, og tar imot gjester som har forhåndsbestilt eller som bare kommer innom.

Nerlien Gard eies og drives av Marte & Anders Røhnebæk og døtrene Birgitte, Julie, Mari og Gine.

Kontakt:

Nesvegen 686,

2353 STAVSJØ

975 78 169 (Marte)

901 34 340 (Anders)

e-post: marte@nerlien-gard.no