top of page

HELGØYA KLATREPARK

Norges vakreste klatrepark, ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av idylliske Helgøya i Ringsaker Kommune. Se filmen om oss her. Velkommen!

Helgøyavegen 1035
2350 Nes på Hedmarken

Klatretelefon 95212055

post@helgoyaklatrepark.no

http://www.helgoyaklatrepark.no 

  • Black Facebook Icon
  • Svart Instagram Ikon

Vi er Norges vakreste Klatrepark med aktiviteter for mennesker på alle mestringsnivåer.
Dere finner oss på idylliske Helgøya i Ringsaker kommune. Turen hit tar cirka to timer fra Oslo og en time fra Lillehammer/Sjusjøen.

Her kan alle bli verdensmestere, bygge relasjoner, bli begeistret og få luftige opplevelser mellom trærne i 11 forskjellige klatreløyper. Vi har også 13 ziplines, deriblant Norges lengste i en Klatrepark, den er 430 m. Vi har totalt 142 klatrelementer. Nytt for året er en helt ny Svart Ekstrem-løype for de super-tøffe!!

Klatreparken har åpent alle skolens ferie- og fridager fra rundt påsketider, til ca midten av oktober, fra kl. 10.00-17.00. Vi åpner også parken for grupper utenfor åpningstidene, både sommer og vinter.

 

NB! Det kan være lurt å reservere seler på forhånd på våre nettsider i helger og i sommerferien.
 

Du kan ta med egen mat, vi har varme griller som alle fritt kan bruke. Maten kan nytes utendørs med en fantastisk utsikt over Mjøsa eller inne i en stor og koselig lavvo. Ved bestilling serverer vi måltider tilberedt på bålpanner. Vi har også et lite kioskutsalg av is, brus, sjokolade, kaffe, te og kakao.

Overnatting i Klatrehytta
Vi har også en tretopphytte, Klatrehytta som ligger i utkanten av Klatreparken. Denne hytta er bygd i samarbeid med Tretopphyttene AS og Treehouse Masters (Pete Nelson)/Animal Planet. Det er laget et eget TV-program om byggingen av denne hytta, denne ble lansert i Norge høsten 2017 (se filmen). Hytta kan bestilles gjennom www.tretopphytter.no.

Sikkerhet er vår høyeste prioritet og hele parken er godkjent av Statens Jernbanetilsyn.

 

Bestilling av klatreseler og gavekort for enkeltpersoner og grupper kan skje på www.helgoyaklatrepark.no. eller kontakte oss på tlf. 952 12 055.

bottom of page