top of page
Produktfoto310521_51 red.png

Kvarstad sjokoladefabrikk

Kvarstad Sjokolade er stedet for gode smaksopplevelser!
I vår restaurant lager vi all mat fra bunnen av.  Derfor er gode råvarer noe vi verdsetter høyt. Vi er stolte av å kunne dra nytte av det vi produserer selv på Kvarstad Gård, samt de lokale ressursene som finnes rundt om i Ringsaker og omegn.

 

Åpningstidene våre finner du her.
 

Kontaktinfo:
Stolvstadvegen 5, 2360 Rudshøgda
Telefon: 947 85 884 (Joakim Hoholm)
Email: post@kvarstad-sjokolade.no
Nettsted: www.kvarstadsjokolade.no
 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Kvarstad sjokolade
Produktfoto310521_34 web.png
Produktfoto310521_43 WEB.png

Møter og selskap
Kvarstad Sjokolade er et sted der mennesker møtes, også i forbindelse med en jobblunsj eller forretningsmiddag. Vi har også lokaler som egner seg godt for bedrifter av ulik størrelse. Ettersom vi ligger like ved E6, er det enkelt å finne frem både nordfra og sørfra. 

Hos oss kan det arrangeres store begivenheter som konfirmasjoner, bursdager, vennekvelder eller alt annet som skal feires.

 

Gårdsbutikk og kafé

På Kvarstad gård - ca 10 minutter fra Sjokoladefarbikken - har vi også en trivelige gårdsbutikk- og kaféen, er selvbetjent og åpen hver dag året rundt. Her kan du handle med deg hjem gårdens konfekt, laget på sjokolade av høy kvalitet, og i sjokoladeflakene bruker vi bær fra gården. Vi har også noe avhengig av sesong, poteter, kjøttvarer og egg, samt andre lokale gårdsprodukter. I sommerhalvåret er det fint å nyte gårdens iskrem og sorbeter ute på terrassen.

 

Overnatting

Gården har 12 rom, med til sammen 29 senger. I hovedbygningen er det åtte senger fordelt på tre rom. Sidebygningen og leiligheten passer også godt for små grupper og familier, som ønsker selvhushold.

 

bottom of page