MØLSTAD VESTRE

Helt ytterst på Neshalvøya ligger Mølstadgårdene. Med utsikt til Nessundet, Helgøya og Toten, omringes Mølstad Vestre av kilometerlange rekker med solbærbusker. 

 

Kontakt

post@moelstad.no

tlf: 90 05 30 72. 

www.moelstad.no

  • Black Facebook Icon
  • Svart Instagram Ikon

Med utsikt til Nessundet, Helgøya og Toten, omringes Mølstad Vestre av kilometerlange rekker med solbærbusker. I dette helt spesielle og frodige landskapet dyrkes solbær, rips, bringebær, stikkelsbær, epler og plommer. Fra 2019 kan vi også høste økologiske solbær. I skogen er det gapahuk og før jul arrangeres selvhogst av juletrær.

 

Solbær er et spennende og sunt bær med mange nye muligheter. Med landets største solbærproduksjon leverer vi smakfulle solbær til industri, restauranter og privatpersoner. Produkter fra Mølstad gård selges fortrinnsvis via forhandlere, vår pop-up gårdsbutikk i sesong og fra vår flotte solbærtruck.

 

Korsbygningen; kårbygningen på gården leies ut, minimum to netter. Vi har omvisning for grupper, pop-up gårdsbutikk, solbærtruck  og ulike sesongrelaterte arrangement. Følg oss gjerne på facebook og instagram for mer informasjon. 

Med hilsen

Stine Mølstad og Øistein Reppe