Overskrift 1

Visit Dome

Fritt og luftig på en ås på Helgøya, kan du bo komfortabelt i en romslig dome. Gjennom store vindusflater i kuppelen og på siden kan du nyte panoramautsikten utover Mjøsa og naturen rundt deg. Tenk deg å se stjernehimmelen fra dobbeltsenga! 

Gi deg selv en ny og annerledes opplevelse med glamping. Ta med familie, venner, kolleger, feire en bursdag, en spesiell anledning, - eller rett og slett bare deg og din kjære for et romantisk opphold.

 

Kontakt: Evy Sandberg

Bryggeriveien 8, 2380 Brumunddal

Mobil: 45600878

E-post: evysandberg16@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Glamping er en mer luksuriøs form for camping. Det er et forholdsvis nytt fenomen i Norge, men har blitt en voksende trend mange steder i verden. Domen er romslig med en grunnflate på 24 kvadratmeter og har tre meters takhøyde. Den er innredet med en dobbeltseng, langbord, benker og to stoler. I tillegg har den en bålpanne på gass til matlaging og en utendørs bålpanne. Med oppvarming er det et helårsprodukt. Opp til fem personer kan overnatte i domen. Omgivelsene er rolige og fredelige, og rett utenfor finner du fine merkede tur-og sykkelstier og oppkjørte skiløyper. Mulighetene er mange i dette paradiset midt i Mjøsa.